Підтримати Павла Зіброва у третьому ефірі "Танців з зірками" прийшли його дружина Марина і доросла дочка Діана.

На жаль, у третьому ефірі шоу вибули Павло Зібров і його партнерка, однак в цей день поруч з ним були дві найважливіші жінки — його дружина і дочка.

Дружина артиста Марина і їх вже доросла донька Діана прийшли підтримати його, а він натомість присвятив їм свій танець — пристрасне танго. І хоча журі не високо оцінили танцювальні здібності Павла, для своїх жінок він був кращим!

"Мене надихає моя любов - моя дружина Маринка. Ми не розлучаємося 25 років. Вона мене критикує, але не тому що вона влазить, а тому що вона живе моєю справою, нашою справою. І це сім'я. Мариночка і Діаночка, без вас я б нічого не досяг. Цей танець я присвячую вам", - Зазначив артсит перед своїм виступом.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Раніше ми писали про те, що в березні дружині народного артиста України, співака Павла Зіброва Марині зробили операцію.

"Є така хвороба з камінчиками, ми її вирізали в Німеччині. Все, Слава Богу, нормально, все добре. Зараз вона відновлюється, набирається сил", - зазначив співак.

За словами Зіброва, складний час був поруч з дружиною і підтримував її.

Також ми писали про те, що народний артист України Павло Зібров перед стартом нового сезону "Танців з зірками" вирішив показати, що ще є "порох у порохівницях" і продемонстрував розтяжку.

Павло Зібров

Павло Зібров змінив свій звичний розпорядок дня. Про це колишній улюбленець жінок розповів на своїй сторінці в Instagram.

Зоряний вусань поділився з шанувальниками інформацією про те, як починається його ранок. За словами співака, готування до нового сезону танцювального шоу полягають у дотриманні правильного режиму харчування, заняття спортом і танцями. Для підтвердження Зібров виклав знімок, на якому вона позує за балетним верстатом, демонструючи розтяжку.

Нагадаємо, Зибров розповів про страшну операції.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Зібров показав фірмову розтяжку.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Зібров і Астаф'єва запалять в українській комедії "Продюсер".