Тіна Кароль - відома українська співачка, актриса і телеведуча, яка частенько балує шанувальників новими фото в соціальній мережі Instagram.

Жінка частенько балує своїх шанувальників новими знімками і відео в соціальних мережах, а зараз вона поділилася фрагментами з закулісся в сервісі для створення і перегляду коротких відео "ТікТок".

Читайте Знай в Google News!

Спочатку співачка пародіює голос, що оголошує учасників шоу "Танці з зірками", потім же вирішила потанцювати. Далі Тіна Кароль постала поруч з ведучим проекту "Любов на виживання", а також учасника шоу "Хулігани" і шостого сезону "Танці з зірками", Даніелем Салемом.

Вони заговорили про якусь собачку, тоді як Тіна образилася, що їй доведеться проводити час з твариною, тоді як Салем разом з Юрієм Горбуновим буде вести шоу. "А потім може бути концерт в 2032. Питання інше, як песика ти назвеш?", - поділилися Кароль і Салем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль вперше розповіла про своє щастя: "Моя відповідь на питання". Тільки ледачий не приписував їй роман з молдавським музикантом Даном Баланом.

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль дозволила розглянути інтимне місце для поцілунків: "Ціна 100 грн"

Знай.ua писав, Тіна Кароль у "їжакових рукавицях" помацала себе за пружну попку. Цього разу зіркова красуня показала в соцмережі палкі кадри з нової фотосесії, на яких її можна побачити в дивовижному і спокусливому образі.