Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні компрометуючі фото, на яких її аудиторія за допомогою фотошопу вирішила помріяти, показавши, як би виглядала Кароліна в новому елегантному образі. Так, шанувальники "підставили" замість обличчя Insta-моделі, обличчя свого кумира, і вийшло, нібито знаменитість робить селфі в дзеркалі.

На фото артистка була зображена в спальні, сидячи на масивному ліжку в білосніжними простирадлами і насолоджуючись затишною домашньою обстановкою. При цьому Лорак "приміряла" елегантну шовкову сукню темно-синього кольору з високим розрізом на нозі і глибоким декольте, а жіночний образ доповнила вечірнім макіяжем з акцентом на очах довгим розпущеним волоссям.

Фолловери не пройшли повз, засипаючи кадр компліментами: "Ваааау🔥❤️🔥❤️🔥", "Клас!!!👍👍👍💖💖💖💖💖💖💖", "Вах🤤 🤤", "Супер!👌👌👌🔥🔥🔥💋💋💋", "Чарівна красуня", " Супер😂".

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще