Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами. А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні кадри, на яких Кароліна "поексперементувала" із зовнішністю. Так, завдяки відмінній ретуші фоловери перетворили свого кумира на блондинку, показавши, як сильно личить зірці новий образ.

Варто відзначити, що після розлучення з чоловіком Муратом через його зраду в 2018 році через 9 років шлюбу, виконавиця кардинально змінила стиль, тому зараз досить рідко з'являється на публіці в елегантних образах, обираючи зручний і стильний одяг-оверсайз. Зараз Кароліна зустрічається з саунд-продюсером Black Star Єгором Глібом, який молодший за неї на 14 років. За весь цей час Ані не есперементувала з кольором волосся, завжди залишаючись розкішною шатенкою, проте змінювала довжину зачіски, то нарощуючи довге волосся, то роблячи акуратне каре.

Фолловери не пройшли повз "нового" іміджу Лорак: "Годі вже підривати мій мозок своїми фш😩 він не витримує від такої кількості краси, і ще я навіть слова підібрати не можу і це мене бісить ще більше🙂 😄❤️", "супер Супер🔥 🔥", "Ух ти😍", "красиво дуже".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.