Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість випустила пісню "Страдаем и любим", яке за досить короткий уривок часу встигластати хітом. Численні шанувальники артистки виявилися не менш талановитими і голосистими, ніж їх кумир, тому із задоволенням почали створювати кавери на новий трек, а щаслива Кароліна, в свою чергу, не залишає їх таланти непоміченими, роблячи репости відео в свої Сторіс.

Так, одним їх юних талантів виявився Гарік Зебелян, учасник дитячого реаліті-шоу "Хто ти?" з 11 тис. фоловерів на своєму акаунті. Хлопець чуттєво переспівав Лорак і та навіть залишила йому коментарі під постом. Варто відзначити, що після розлучення з чоловіком Муратом через його зраду в 2018 році через 9 років шлюбу, виконавиця кардинально змінила стиль і навіть експерементувала в музичних напрямках, передаючи емоції через нові пісні. Зараз Кароліна зустрічається з саунд-продюсером Black Star Єгором Глібом, який молодший за неї на 14 років.

Фолловери не пройшли повз: "На репіті! У 100 разів краще ніж оригінал!!!", "До мурашок і до сліз 😭 😭 😭 який ти крутий спасибо спасибі тобі по співай завжди будь ласка❤️", " як завжди красиво, Гарік😍".

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.