Дочка актора Володимира Конкіна, 32-річна Софія померла за нез'ясованих обставин. Вона якось вирушила в "Джамп-клуб" в Москві, адже планувала поплавати. Однак несподівано вона перестала відповідати на дзвінки і цілу добу її сім'я не могла до неї додзвонитися. Про це повідомляє "П'ятий канал".

Читайте Знай в Google News!

Згодом вдалося з'ясувати, що вона перебувала в реанімації Боткінської лікарні. Їй встановили діагноз - "утоплення в прісній воді". Відзначається те, що лікарі боролися за її життя, проте жінка померла через відмову нирок.

Її сім'я не вірить в цю версію, так як Софія була досвідченим плавцем. Зараз поліція проводить перевірку у справі. Через це кримінальний характер трагедії не виключається, адже смерть здорової 32-річної жінки є дуже дивною.

Популярні новини зараз

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

У Володимира Конкіна залишилися старші сини, близнюки Святослав і Ярослав, які вже подарували йому онуків. Однак з ними у актора натягнуті стосунки і кілька років тому він навіть стріляв у свого сина, перебуваючи в алкогольному сп'янінні, переплутавши його з грабіжником. Через це Ярослав перестав спілкуватися з батьком на чотири місяці.

Його дружина Алла померла від онкології в 2010 році, Володимир Олексійович прожив з нею все життя. Він насилу пережив втрату, так як вона померла у нього на руках, адже важко хворіла. Конкін практично не відходив від її ліжка. Софія ж за життя встигла закінчити православну гімназію і музичну школу і згодом вибрала кар'єру юриста, незважаючи на захоплення співом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, модель з 10-м розміром грудей повністю оголилася на балконі, "принади" прикрити не вдалося.

Як повідомляв "Знай.ua", ображена Корольова розповіла про розлучення зі зрадником Тарзаном: "Роздягнуся догола..."

Знай.ua писав, Тодоренко показала топ своїх моторошних падінь на льоду, не для людей зі слабкими нервами: "100500 синців на попі"