Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість представила численним шанувальникам свіжий довгоочікуваний кліп на пісню "Голий король", яким інтригувала фактично все літо.

Тоді красуня зазначила, що ролик був створений "на реальних подіях", а в головній ролі виступив живий козел, як прототип одруженого чоловіка-зрадника. Тепер же артистка відверто зізналася в інтерв'ю шоу "ЖВЛ", що розлучилася з чоловіком, російським бізнесменом Олександром Комковим, а неполадки в особистому житті почалися ще в грудні-місяці. Незважаючи на сумний досвід, розрив виконавиці допомогли пережити робота і друзі. Аліна виклала трепетний момент зі зйомок серіалу "В плену у прошлого", де зіграла одну з головних ролей. Дівчина сфотографувалася з колегами з акторського складу і зворушливо подякувала кожному.

ось і закінчилася неймовірно цікава пригода під назвою #ВПЛЕНУУПРОШЛОГО ❤️ дякую @mohov.art, @gm_production і всій великій-превеликій і прекрасній команді нашого серіалу, що я стала його частиною ☺ я щаслива! Спасибі вам за кожен знімальний день, За кожну його мить, спасибі що поруч з вами я все ще багато чому вчуся! І чекаю виходу на @kanalukraina 🙌 🏽 🙌 🏽 🙌

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.