З будівлі Пресненського суду в Москві був госпіталізований російський актор Михайло Єфремов. Про це повідомляють російські ЗМІ та телеграм-канали. За даними журналістів, в артиста підозра на інсульт і його відправили в реанімацію. Госпіталізацію Єфремова підтвердили і в пресслужбі суду, де проходило засідання. "У Єфремова підозра на інсульт, точний діагноз буде встановлено в лікарні", — повідомило джерело агентству ТАСС.

Раніше в актора помітили порушення мови, а також почалися проблеми з лівою ногою. Повідомляється, що, коли Єфремова саджали в авто біля будинку, співробітники ФСВП прищемили йому ногу дверима. Зараз Єфремов доставлений в лікарню ім. С. П. Боткіна. Поки стан актора оцінюється як важкий.

Свідки повідомляють, що коли Єфремов прибув до суду, то зміг вийти з машини тільки за допомогою судових приставів, а потім йшов накульгуючи. Тому йому відразу ж викликали швидку допомогу. Напередодні його адвокат Ельмар Пашаєв повідомив про те, що стан здоров'я Єфремова сильно погіршився. Засідання суду попередньо перенесли на 12 серпня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єфремов у залі суду заявив про втрату пам'яті - сім'я загиблого шокована, адвокати починають війну: подробиці

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, мільйонні заробітки Єфремова розсекретили в мережі: найскромніший договір на 900 тисяч.

Знай.ua писав, "Скількох вбили?", - самотній пікетник назвав винних у смертельній ДТП з Єфремовим.