Популярна акторка і телеведуча Руслана Писанка на проєкті "Зважені і щасливі" за 8 місяців зуміла скинути 42 кг! У фіналі вона постала перед глядачами в обтислій чорній сукні, що підкреслювала підтягнуту фігуру.

Читайте Знай в Google News!

"Я подобалася режисерам і продюсерам саме тому, що у мене були пишні форми. Але я зрозуміла, що зараз у мене не пишні форми, а зайва вага. І з ним моє майбутнє здається дуже примарним.", - зізналася Писанка перед участю в проєкті. Руслана Писанка

Руслана Писанка, фото: instagram.com/pisankaruslana

Зараз струнка Руслана Писанка охоче ділиться тими принципами, які допомагали їй худнути і утримувати вагу, пише "Со вкусом". Акторка зізналася, що найскладніше це зважитися на перший крок - саме сьогодні і зараз. Також не завадить підтримка однодумців.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

"Якщо ви хочете надихнутися, почати нове життя, але не можете зробити перший крок, шукайте друзів по нещастю. Це мотиваційна штука. Одна справа, коли наодинці з собою. А коли йдеш в якісь спільноти, де є люди, які мають досвід... можливо, їх теж має щось підстьобнути. Якщо об'єднується кілька друзів по нещастю, вони відразу стають щасливими!", - радить вона. Руслана Писанка

Руслана Писанка радить поглянути на свій раціон з боку. Вона радить не відмовлятися від хліба, а замінити його на цілозерновий, не виключати жири повністю, а вибрати корисні. За словами акторки, тільки завдяки збалансованому харчуванню і великій кількості рідини, їй вдалося схуднути так, щоб шкіра не обвисла.

Руслана Писанка, фото: instagram.com/pisankaruslana

Однак, навіть якщо вам здається, що всі зусилля марні і вага більше не зсувається, важливо не здаватися і продовжувати йти за наміченим планом.

"Всі розуміють, що скидати вагу важко. Але утримувати її не легше! Якщо даєш послаблення, за це доведеться розплачуватися. Проєкт навчив мене бачити цей взаємозв'язок - між тим, що ти з'їв, і тим, скільки потрібно за це відпрацювати. Але є багато замінників фізнавантажень. Навіть прибирання в будинку - прекрасний спосіб скинути багато калорій". Руслана Писанка

А щоб не набрати вагу знову, Руслана Писанка намагається триматися якомога далі від спокус і не приховує цього. Замість калорійних гарнірів з м'ясом вона вибирає легкі супи або рибу з овочами. Кафе з випічкою обходить стороною.

Крім того, актриса робить упор на фізичні навантаження: віджимання, присідання, планка щодня. Якщо немає можливості позайматися, просто багато ходить пішки - понад 15 тис.кроків в день.

Руслана Писанка, фото: instagram.com/pisankaruslana

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Боржемська згадала знущання Узєлкова перед розлученням, втікала посеред ночі: "Назвав мене..."

Як повідомляв Знай.ua, справа Єфремова: адвокат потерпілих примчав до суду на "дитячому" транспорті

Знай.ua писав, Сергій Жуков з "Руки вверх" "опинився" в епіцентрі протестів у Білорусі: "Досить мовчати і терпіти"