Популярна акторка і телеведуча Руслана Писанка на проєкті "Зважені і щасливі" за 8 місяців зуміла скинути 42 кг! У фіналі вона постала перед глядачами в обтислій чорній сукні, що підкреслювала підтягнуту фігуру.

Читайте Знай в Google News!

"Я подобалася режисерам і продюсерам саме тому, що у мене були пишні форми. Але я зрозуміла, що зараз у мене не пишні форми, а зайва вага. І з ним моє майбутнє здається дуже примарним.", - зізналася Писанка перед участю в проєкті. Руслана Писанка

Руслана Писанка, фото: instagram.com/pisankaruslana

Зараз струнка Руслана Писанка охоче ділиться тими принципами, які допомагали їй худнути і утримувати вагу, пише "Со вкусом". Акторка зізналася, що найскладніше це зважитися на перший крок - саме сьогодні і зараз. Також не завадить підтримка однодумців.

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Якщо ви хочете надихнутися, почати нове життя, але не можете зробити перший крок, шукайте друзів по нещастю. Це мотиваційна штука. Одна справа, коли наодинці з собою. А коли йдеш в якісь спільноти, де є люди, які мають досвід... можливо, їх теж має щось підстьобнути. Якщо об'єднується кілька друзів по нещастю, вони відразу стають щасливими!", - радить вона. Руслана Писанка

Руслана Писанка радить поглянути на свій раціон з боку. Вона радить не відмовлятися від хліба, а замінити його на цілозерновий, не виключати жири повністю, а вибрати корисні. За словами акторки, тільки завдяки збалансованому харчуванню і великій кількості рідини, їй вдалося схуднути так, щоб шкіра не обвисла.

Руслана Писанка, фото: instagram.com/pisankaruslana

Однак, навіть якщо вам здається, що всі зусилля марні і вага більше не зсувається, важливо не здаватися і продовжувати йти за наміченим планом.

"Всі розуміють, що скидати вагу важко. Але утримувати її не легше! Якщо даєш послаблення, за це доведеться розплачуватися. Проєкт навчив мене бачити цей взаємозв'язок - між тим, що ти з'їв, і тим, скільки потрібно за це відпрацювати. Але є багато замінників фізнавантажень. Навіть прибирання в будинку - прекрасний спосіб скинути багато калорій". Руслана Писанка

А щоб не набрати вагу знову, Руслана Писанка намагається триматися якомога далі від спокус і не приховує цього. Замість калорійних гарнірів з м'ясом вона вибирає легкі супи або рибу з овочами. Кафе з випічкою обходить стороною.

Крім того, актриса робить упор на фізичні навантаження: віджимання, присідання, планка щодня. Якщо немає можливості позайматися, просто багато ходить пішки - понад 15 тис.кроків в день.

Руслана Писанка, фото: instagram.com/pisankaruslana

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Боржемська згадала знущання Узєлкова перед розлученням, втікала посеред ночі: "Назвав мене..."

Як повідомляв Знай.ua, справа Єфремова: адвокат потерпілих примчав до суду на "дитячому" транспорті

Знай.ua писав, Сергій Жуков з "Руки вверх" "опинився" в епіцентрі протестів у Білорусі: "Досить мовчати і терпіти"