Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео, на якому красуню нібито засікли папараці, коли та виходила зі знімального майданчика і сідала в машину. Так, артистка позувала в джинсовій курточці-оверсайз, білосніжній футболці і міні-спідниці, засвітивши обличчя абсолютно без макіяжу і запропонувавши численним шанувальникам вгадати, куди напрявляється: спати або на серйозне спецзавдання.

засікли 😄 🥰 Судячи з мого обличчя, як думаєте, я йду на серйозне спецзавдання, на таємну зустріч або поспішаю після зйомок додому спати? 😂😛

Фолловери залишилися в захваті і почали вгадувати: "така класна без мейку👄", "швидше за все на серйозне спецзавдання, подивитися як там цуценята 😍❤️", "спати))", "після зйомок 🏠 спати!", "Танці з зірками?", "Чому так смішно", "додому до чоловіка спати🤗", "виглядає як дівчисько😍", "Додому в ліжечко спатоньки, Потапчику під бік, гарного початку робочого тижня", "Додому спати😊".

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.