Олена-Христина Лебідь відома глядачеві за головною роллю в екстремальній телепередачі "Аферисти в сiтях", в якій вона займається пошуком шахраїв в iнтернеті і дає їм можливість "підчепити себе на гачок". Відомо, що вона завжди намагається збрехати батькам перед новими випусками, щоб ті не дивилися і не хвилювалися. Прем'єра першої серії відбулася 13 квітня 2015 року.

В Instagram-акаунті лебідь було опубліковано відео тривалістю трохи більше шести хвилин. Там зображений її відпочинок на Арабатській стрілці. Вона разом з дитиною вирішили випробувати себе на сміливість і покататися на атракціоні "Crazy Surf", який більш відомий за назвами "Лавка" або "лава". Видно, що кріплення не особливо надійні, проте це не зупинило телеведучу і юну супровідницю.

Олена-Христина Лебідь встигла сфотографуватися ще до запуску атракціону з двома фанатами, які також вирішили випробувати себе. У коментарях користувачі описують захват від сміливості телеведучої. "Я любитель екстримальних атракціонів, але ось це crazy (Я не знаю, просто як вона у нас називається) , стрьомна фігня, після неї так верне", - написали під публікацією. Олена-Христина ж просто підписала відео як "Crazy, просто Crazy!".

Нагадаємо, обеззброїв Ангела Смерті: Газманов полював на рудоволосу відьму.

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль налякала фанатів пластикою - губи і очі на все обличчя.

Популярні новини зараз

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Знай.ua писав, що Поліна Гагаріна після розлучення опинилася в чужих руках - чіпав за попу і маківку.