Відома українська співачка, тренер шоу" Голос країни " Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в соцмережі Instagram. Так, нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали кумедне селфі артистки.

Читайте Знай в Google News!

На фото Тіна використовує маску, що збільшує губи і очі на все обличчя. Кадр вона іронічно обізвала "пластикою". Відзначимо, що співачка виглядає дуже смішно в такому амплуа.

"Тіна шутніца😁😁😁", - вказується в підписі до публікації.

"Тут попрацював найкращий пластичний хірург в оюличчі мами і тата", "Очі ще виразнішими стали!", "Де вона робила пластику😂, я теж хочу 😂", "Я собі на шпалери телефону поставлю 😂", "Правильно так і треба говорити хейтерам", "Найулюбленіша жартівниця❤️", - прокоментували пост користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль спокусила українців чуттєвими вигинами –ця посмішка буде Вам снитися.

Як повідомляв портал Знай.uа, на офіційному фан-акаунті Тіна Кароль з'явилося трепетне сімейне фото з сином Веніаміном від чоловіка Євгена Огіра, який загинув у 2013 році.

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль заінтригувала нескінченними ніжками перед "Танці з зірками". Шанувальники ламають голову, чи буде виконавиця в новому сезоні проекту, який почнеться вже зовсім скоро.