7 серпня відома співачка, народна артистка України Софія Ротару святкує день народження у своєму заміському будинку під Києвом. З самого ранку Софія Михайлівна отримує привітання з 73-річчям від зіркових колег, рідних, друзів і численних шанувальників.

Читайте Знай в Google News!

Софія Ротару рідко влаштовує пишні урочистості на честь дня народження, так що і в цей раз вона вирішила відзначати свято у вузькому колі сім'ї. Для іменинниці рідні прикрасили вітальню повітряними кулями і поставили вази з червоними трояндами.

Софія Михайлівна приймала привітання в сукні-халаті і балетках, а голову прикрасила короною. Невістка Ротару Світлана Євдокименко та її внучка Софія показали в Instagram, як виглядає в цей особливий день зірка.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Варто відзначити, що для своїх років виконавиця виглядає чудово і значно молодше свого віку. Кожен раз, коли Ротару публікує нові знімки в соцмережі, користувачі захоплюються її зовнішнім виглядом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше син Софії Ротару Руслан Євдокименко трепетно привітав маму з днем народження.

Як повідомляв портал Знай.uа, син Ротару зворушив українців до глибини душі любов'ю до матері: "Ким я був у минулому житті".

Також портал Знай.uа писав, що внучка Софії Ротару Соня Євдокименко поділилася з багатотисячною аудиторією милим селфі перед дзеркалом.