21-річний Павло Павлік, син українського співака Віктора Павліка пішов з життя після декількох років боротьби з раком. Нещодавно хлопець відмовився від лікування.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомила мати хлопця, Лора Созаева.

Жінка опублікувала на своїй сторінці у Facebook відео з малолітнім Павлом, який читає на камеру молитву.

"Забрав Господь мого янгола!", - написала вона у підписі до відео.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Саркому у хлопця виявили ще в 2018 році. З того часу син артиста пройшов через 18 курсів хіміотерапії і курс променевої терапії, однак лікування не змогло подолати страшну хворобу, і Павло відмовився від нього.

"Ніколи не вірте новинам у ЗМІ на зразок тих, що пишуть про мене. Заголовки на кшталт “Сын Виктора Павлика отказался от лечения и рассказал об ухудшении здоровья. Он умирает” - це лише спосіб притягнути якнайбільше читачів до своїх сайтів. Їх завдання, використовуючи певну інформацію та повністю змінивши її сенс, посіяти паніку в головах людей та підвищити свій онлайн, свою популярність. Також я бачив заголовки, ніби я терміново шукаю старих друзів аби встигнути попрощатись з ними. Попрощатись? Та я збираюся тільки вітатися з ними знову і знову та знайомитися з новими. Прощаюся я тільки з нескінченними курсами важкого лікування)) Отже, я розповів вам як все відбувається насправді. Правда лежить у джерелах. А всі ці новини більше нагадують мені відому гру “зламаний телефон” - аби якнайсильніше викрутити інформацію та подати її людям", - написав Павло Павлік на своїй сторінці у Facebook у пості, опублікованому 23 червня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, молода дружина Віктора Павліка розповіла гірку правду про його залежність: "Наступного разу не врятують".

Як повідомляв портал Знай.uа, молода дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова розповіла про те, як підтримує своє здоров'я і світлі думки.

Також Знай.ua писав, що Молода дружина Павліка розкрила сенсаційні деталі весілля – "Запросила..."