Донька акторки Анастасії Заворотнюк Анна Заворотнюк розповіла, що у неї спостерігаються симптоми захворювання, яке може бути коронавірусною інфекцією.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним дописом вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Анна Заворотнюк, фото - Instagram

"Привіт мої хороші, зараз мені хотілося б з вами поговорити про інфекції. І нагадати вам, щоб ви були дуже обережні. Справа в тому, що я захворіла і дуже сильно. Здала тест на ковід, але результат поки не прийшов. Симптоми дуже схожі на сильну застуду (температура, закладеність носа і кашель). З одного боку, я розумію, що напевно ми все повинні перехворіти, щоб у нас виробився загальний імунітет. Але з іншого боку, треба бути дуже акуратним, особливо якщо ми живемо разом з батьками, бабусями і дідусями. Тому що по загальній статистиці молодий організм набагато простіше справляється з вірусом, а ось літнім людям це дається дуже важко. Я, поки не дізнаюся своїх результатів, закрилася в кімнаті і висовують ніс тільки щоб забрати тарілку з їжею", - написала Анна Заворотнюк.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Варто нагадати, що ЗМІ останнім часом пильно слідкують за здоров'ям матері Анни, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк. Жінка зіштовхнулася з онкологічною хворобою, однак дуже мало розповідала шанувальникам про хід лікування і свій стан. За чутками, наразі у Заворотнюк спостерігається ремісія і вона знаходиться на родинній дачі під Москвою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також портал "Знай.ua" писав, що донька тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.