Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі. Дівчина приміряла лише сексуальне монокіні чорного кольору з глибоким декольте, відправившись в невелику подорож, у невелике містечко в двох годинах їзди від Лос-Анджелеса. Так, красуня грайливо посміхалася на піщаному пляжі, засвітивши розкішну фігуру, над якою наполегливо працює.

Варто відзначити, що такі відверті кадри для Ани - не новинка. У моделі понад 12,5 мільйонів фоловерів в Instagram. Дівчина часто виставляє ще й уривки тренувань, показуючи, як накачати сідниці або зробити сталевий прес. Також Чері - власниця власного бренду спортивного одягу та фітнес-клубу, який створила зі своїм чоловіком.

Фото в бікіні, еротичній спідній білизні, оголених сідниць або зовсім голяка захоплюють численних прихильників по всьому світу і змушують недоброзичливців заздрити. Втім, красуню не раз звинувачували в пластичних операціях на обличчі і грудях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивну груди і стегна в крихітне бікіні.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.