Відомий англійський співак, 29-річний Ед Ширан взявся за досить великий проєкт з нерухомістю. Виконавець має рішучий намір викупити три сусідських будинки, які опинилися на території його володінь в графстві Саффолк. За те, що Ед вже має він виклав понад 46 млн доларів США.

Про це стало відомо завдяки повідомленню британських ЗМІ.

Село "Ширанвіль", фото: REX / Shutterstock

Так, територія заміської резиденції Еда Ширана, яка отримала неофіційну назву "Ширанвіль", досить велика і включає в себе кілька будинків, паб, музичну студію та підземний кінотеатр. Перший особняк співак придбав у 2012 році.

Єдине, що не дає Еду спокою, — сади не належать йому будинкам, які не дають йому безпосередньо добиратися до невеликого озера, розташованого на околиці його володінь.

Популярні новини зараз

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Показати ще

Ед Ширан, Hello

За словами джерела британського таблоїду The Sun, Ширан має намір вирішити проблему протягом найближчих декількох років, щоправда, його сусіди не поспішають розлучатися зі своїми будинками. Вони чудово обізнані про статок музиканта і сподіваються провернути з ним вкрай вигідну угоду.

У квітні минулого року сусідка співака не витримала постійного будівництва і поступилася своїм будинком за мільйон доларів, що набагато вище його ринкової ціни. Останньою краплею для сусідки Шерон Джест стала заявка Ширана на будівництво каплиці, яку так і не було зведено. Через рік Ед програв боротьбу іншому сусідові, якому вдалося, всупереч запереченням виконавця, збільшити площу свого саду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, знає напам'ять кожен: опубліковано топ-10 найпопулярніших пісень десятиліття.

Як повідомляв Знай.uа Ед Ширан після диявольського хейту "видалив" десятки кілограм: легенду соулу просто не впізнати.

Знай.uа писав, YouTube назвав найпопулярніший відеокліп десятиліття: зібрав мільярди переглядів.