Смертельне ДТП за участі (і вірогідної провини) російського актора Михайла Єфремова продовжує дивувати громадськість новими деталями та різкими поворотами. Так, не виключено, що за кермом могла перебувати інша людина, а Єфремов був лише на пасажирському кріслі.

Відповідне обговорення відбулося на російському федеральному телебаченні після оприлюднення нового запису, який може свідчити про невинуватість зірки.

Михайло Єфремов, скріншот: YouTube

На телепрограмі Андрія Малахова на телеканалі “Россия-1” було вперше показане відео з місця ДТП Михайла Єфремова з нового ракурсу, який до цього не був показаний у жодному відео з місця події. Парадоксально, проте нове відео може стати свідченням того, що Єфремов насправді був на пасажирському місці, а не за кермом. На відео можна побачити як з пасажирського місця джипа актора висовується нога у темному взутті. Темне взуття було і на акторові.

Криміналіст, запрошений Малаховим у студію, прокоментував цю деталь наступним чином: “Ми бачимо кросівок. Ми бачимо, у що був взутий шановний нами актор. Припустити можна, що це одні і ті ж кросівки. Все-таки, у нас в рік відбувається кілька десятків тисяч ДТП за якими 80% випадків відео відсутнє і доводиться винність тієї чи іншої особи численними експертизами. Я не думаю, що органи попереднього слідства стали відправляти кримінальну справу до суду маючи хоч 1% сумніву в тому та ця особа або не та. Я впевнений, що є експертизи, які підтверджують винуватість тієї чи іншої особи. Це відео ні про що не говорить”.

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, адвокат пояснив, навіщо п'яний Єфремов сів за кермо.

Як повідомляв портал Знай.ua, Михайло Єфремов спробував накласти на себе руки