Колишня теща Михайла Єфремова звинувачує його в тому, що він багато років фінансує її доньку Ксенію Качаліну, через що вона ще більше впадає в залежність від алкоголю. Мати Качаліної вважає, що саме Єфремов споїв її доньку, в результаті чого вона закинула кар'єру та занапастила життя.

Михайло Єфремов і Ксенія Качаліна розлучилися ще на початку 2000-х, але всі ці роки актор підтримував колишню дружину: перераховував їй гроші, забрав до себе доньку Анну Марію, яка більше не хотіла жити з питущою матір'ю.

Однак допомога зірки багато хто вважає просто ведмежою послугою. Так, колишня теща артиста Наталія Анохіна впевнена, що саме через Єфремова її дочка стала залежна від алкоголю.

Михайло Єфремов і Ксенія Качаліна


"Вони познайомилися на зйомках. Ксенія йому сподобалася, і все закрутилося. Розписалися, почали жити разом. Вона ж до 30 років взагалі не пила, навіть шампанське. Миша тоді вже пив. Коли вони розійшлися, я почала питати, навіщо він їй гроші приносить ? Нехай йде працює, але немає ж! Він гроші приносив, а, може, і наркотики. і ось що стало ", - поділилася емоціями жінка в інтерв'ю для програми" Андрій Малахов ".

Качалина дійсно через алкогольної залежності закинула акторську кар'єру і зараз живе одна у власній квартирі в центрі Москви. Дочка з Ксенією практично не спілкується, оскільки впевнена, що врятувати матір від залежності вже неможливо.

Анна-Марія Єфремова з батьком, фото: globallookpress.com

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще

У той же час, Качалина однією з перших стала на захист Єфремова після аварії. Вона розповіла, що колишній чоловік - людина з добрим і широким серцем, якому слід пробачити даний проступок. Також Ксенія натякнула, що родичам буде важко справлятися без підтримки Михайла Олеговича, адже він матеріально допомагав усім близьким і друзям.

А ось колишня теща Єфремова впевнена, що той сяде в тюрму. По крайней мере, вона в його вини не сумнівається.

"Хто його буде виправдовувати? Людина ж загинула. Миша все розуміє. Він протверезів - все п'яниці так себе ведуть. Думаю, два-три роки він відсидить", - підкреслила жінка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, адвокат пояснив, навіщо п'яний Єфремов сів за кермо.

Як повідомляв портал Знай.ua, Михайло Єфремов спробував накласти на себе руки

Також Знай.ua писав, адвокат заявив, що Єфремов відмовився визнати провину за ДТП