Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Артистка порадувала численних шанувальників відмінною новиною - її хіт "Вільна", який Тіна виконала дуетом з солісткою групи The Hardkiss Юлією Саніною, названий "Баладою року" за версією премії "Золота Жар-птиця". Нещодавно на офіційній фан-сторінці знаменитості з'явилися трепетні уривки з відео різних років, де красуня позувала зі своїм єдиним сином, 11-річним Веніаміном, який, до речі, навчається у Великобританії.

Варто відзначити, що Веня - син Тіни Кароль та її чоловіка Євгена Огіра, який трагічно загинув в 2013 році після тривалої боротьби з раком шлунка на 33-му році життя. Після сметрі коханого співачці не раз приписували романи з різними чоловіками, в тому числі і з харизматичним виконавцем Даном Баланом, однак офіційно красуня нових відносин ніколи не підстверджувала.

Фолловери залишилися в захваті від зворушливих кадрів з сином: "Обидва просто чудо 😍 Господи, дай їм обом щастя і ще як мінімум одну доньку Тіні, така краса повинна передаватися як можна більшій кількісті дітей. Будьте щасливі 🤎", "Ну це така милота,я не можу..", "Наші котики рідні,безмежно любимо.💖💞😍", "Дуже цікаве відео😍🥰", "Улюблені💓💓💓", "Як мило .....", "Тіночка щаслива з сином!".

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.