Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Читайте Знай у Google News!

Знаменитість виставила серію пікантних фото, позуючи в досить відвертій сукні чорного кольору, оголивши плаский животик і прес, над яким завзято працювала навіть на самоізоляції через коронавірус COVID-19. Так, артистка порадувала численних шанувальників відмінною новиною - її хіт "Вільна", який Тіна виконала дуетом з солісткою групи The Hardkiss Юлією Саніною, визваний "Баладою року" за версією премії "Золота Жар-птиця". До речі, "Співачкою року" стала Настя Каменських.

На честь радісної події, яка проводилася за допомогою онлайн-трансляції на YouTube, Тіна трепетно обняла 11-річного сина Веніаміна, позуючи в їхньому особняку. Варто відзначити, що Кароль вже не перший рік приписують роман з харизматичним виконавцем Даном Баланом, і хоч сама парочка ніяк не коментує ці чутки, фолловери як і раніше сперечаються що це - метод для залучення уваги до проекту "Голос" чи щирі почуття. Саме тому нещодавно співачку запідозрили ще й у вагітності, однак вона швидко спростувала чутки, оголивши животик.

#вільна - дует з @the_hardkiss отримав премію «Балада року» за версією премії " Золота Жар-птиця @m2ukraine лаконічно підписала Кароль

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Тін, ти спеціально таке плаття одягнула?))))))", "Краса вимагає жертв. Ми – краса! Чоловіки – жертви 🤪", "Ну шо, питання про вагітність відпадають?", "Який прес 😍🔥", "Занадто красиво🤤❤️".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.