55-річна співачка Таїсія Повалій завжди дивує фанатів своєю ефектною зовнішністю. Днями артистка розмістила в своєму мікроблозі фотографію поруч з черешнею, яка спантеличила шанувальників.

Знімок з'явився в Instagram.

"Селфи біля Черешні! Скоро будемо смакувати!" - написала співачка, яка вибрала для імпровізованої фотосесії барвистий весняний антураж.

На селфи вона позує в яскравій хустці на голові та в чорному пальто. Таким фото вона вирішила похвалитися майбутнім урожаєм черешні, яка росте у неї в саду.

Однак не всі шанувальники звернули увагу на яскравий образ співачки. Деякі навіть не впізнали її зробили з натяки, що вона зверталася до пластичних хірургів.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Постаріла", "Це не вона?", "Це хто?", "Дракон в пальто", " Так не дізнатися її!", "Що ви зробили зі своїм обличчям?", "Не дізнатися 😉 вже всі однакові", - пишуть здивовані шанувальники.

Проте віддані фанати залишили на сторінці співачки захоплені коментарі і зазначили, яка вона гарна.

Раніше повідомлялося, що український модельєр і дизайнер одягу Андре Тан попросив вибачення у Таїсії Повалий. В ефірі з співачкою Олею Поляковою він зізнався, що свого часу безкоштовно віддав Повалій замовлені нею сукні після того, як артистка попросила їх перешити. Відповідний пост Андре Тан розмістив на своїй сторінці в Instagram.

"Я приношу вибачення. Пам'ятайте ефір з Олею Поляковою? Питання, на які я відповідав, були трохи каверзні. І ось після відповіді на одне з таких питань я потрапив. А зрозумів це вже після ефіру, коли мені передали привіт від Таї Повалій.", - написав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Повалій на карантині підлизалась до українців народною піснею.

Як повідомляв Знай. ua, "натурального блондина" Баскова засікли в обіймах Лоліти і Повалій.

Також Знай. ua писав, що Андре Тан "дошутился" з Полякової і нарвався на проблеми.