Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, артистка вирішила не нудьгувати в чотирьох стінах, виставляючи для численних шанувальників архівні відео з концертів і кадри найяскравіших фотосесій.

Кароліна ще й зареєструвалася на популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, що стало справжнім сюрпризом. Красуня влаштувала гарячу примірку бейсболок і панам під запальну музику в затишній домашній обстановці, похвалившись досить значною колекцією. Також Лорак зізналася, що вірить в схожість характерів зі знаками зодіаку, а так як сама співачка народилася під знаком Терезів (день народження 27 вересня), їй важко вибрати з декількох варіантів.

Як же нам, дівчаткам, іноді непросто зробити вибір.. 👠🧢👗 А коли твій знак зодіаку – Терези, все ускладнюється в рази. 😁 Голосуйте за ваш варіант! 👇🏻 поділилася емоціями Лорак

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Ви в будь-якому стилі бомба🔥🔥🔥 Люблю вас❤️❤️❤️", "Мяууу😘❤️", "Кепка класна ❤️👍👍👍", "Червона🔥😍", "Красивому обличчю і козявка до лиця)))) 😍 Кожна виглядає здорово!", "Найкрасивіша! Кохана! Співачка! ♥️♥️♥️", "Вам дуже пасує курточка такого відттінку зеленого 💋.Гарного вам сонячного дня!", "Яка ви крута! Подобаються ваші Тіктоки. Викладайте частіше🖤🦋🖤🦋🖤", "Кайф😍 Червона кепка вам до лиця!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.