Як відомо, професійний пілот і власник льотної школи в Майамі Макс Михайлюк сходив на два останні побачення з фіналістками шоу "Холостяк 10" та зробив свій вибір. Зокрема, зірковою обраницею чоловіка стала Даша, якій він і подарував свою обручку.

Читайте Знай у Google News!

Наразі ж після закінчення проекту, в мережу почало все більше просочуватися різноманітних ексклюзивних деталей цього шоу, яке так сподобалося українцям.

Холостяк, фото з вільних джерел

Так, на офіційній сторінці в Instagram з'явися короткий ролик з обраницею Макса Даною, на якому вона так сильно розгубилася, що не могла і сказати слова. А виною цьому стала мова "акул", з якою ознайомили дівчину та Макса під час одного з їх побачень.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

"А ви теж так хвилюєтеся на побаченні, що забуваєте все, що знали? Хоча Даша, мабуть, просто не володіє "shark language", - коротко підписали ролик в мережі.

Скріншот з відео в Instagram

Щоправда, не усі фанати зраділи такому ролику. Дехто з шанувальників вважають, що шоу було постановкою, адже Макс вже має дівчат, з якими може зустрічатися, а Даша просто захотіла здобути популярність.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як пройшло знайомство з батьками Макса на шоу "Холостяк-10".

Як повідомляв Знай. ua, Зустрічається з двома? Фанати Макса з "Холостяка" назвали справжніх коханих пілота, і це не Даша з Даною

Також Знай. ua писав, як не відлякати потенційного зятя, поради від Карпачова