Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість випустила яскравий кліп на пісню "Воспоминания", знявши його у дворі їх із чоловіком Потапом будинку. Настя зізналася, що її надихнули архівні кадри, які красуня знайшла в своєму телефоні, надалі показавши ностальгічні і зворушливі обривки спогадів відданим шанувальникам.

Так, артистка виставила уривок з кліпу на пісню "Попа, как у Кім", який став хітом ще в 2018 році. До 2020 року ж ролик встиг набрати цілих 60 мільйонів переглядів на каналі YouTube, а Настя, яка позувала в кліпі з оголеними сідницями, знову засвітила їх численним шанувальникам.

Вже 60 мільйонів! 🔥Спасибі! ⠀ до Речі, дівчатка, якый рядок з «ПОПА КАК У КИМ» вам найближче? 😀 поділилася радістю Каменських

Фолловери не пройшли повз: "Та мені не потрібна попа як у Кім. Мені б фігуру як у Насті Каменських", "Чоловіка можна білого😉Попу як у Кім😂😂🔥", "звичайно 60 міліонів там більше половини кліпу дупи", "Звичайно всі хочуть подивитися вашу прекрасну попу ❤️ я раз 10 дивився", "Так, я хороша, малятко, і не говори🔥❤️", "Хочу попу як у Насті 👄", "Настуся , це розривний хіт , ви велика молодець разом в Льошею ♥️", "вітаю😻😻люблю тебе❤️".

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Каменських в піжамі показала, як розважається з найкращою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.